Bel voor advies naar 0229 – 21 85 74

Werkwijze

Samenwerken is voor ons erg belangrijk. Met onze vertrouwde leveranciers, maar ook vooral met jou als klant. Bij De Groot Reclame werken we altijd met een gericht resultaat voor ogen. Naast onze jarenlange ervaring hebben wij vooral veel plezier in wat we doen. Onze transparante werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om grote projecten of kleine klussen: onze werkwijze gaat altijd volgens het volgende stappenplan.

1
Kennismaking

Een kennismaking is bij De Groot Reclame altijd gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zo goed wat je wensen zijn? Geen probleem. Wij loodsen je graag met onze ervaring door deze soms lastige zoektocht naar de juiste antwoorden. Geen tijd om langs te komen voor een lekkere kop verse koffie? Geen probleem, ook via de telefoon of per mail staan wij je graag te woord. Indien gewenst is het bij grotere projecten mogelijk dat wij bij jou op locatie langskomen om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Nadat alle wensen bij ons duidelijk zijn, ontvang je een officiële gespecificeerde offerte, welke veilig digitaal te ondertekenen is.

2
Digitale proef

Nadat de offerte is geaccordeerd plannen wij het project verder in voor onze ontwerpstudio. Indien er nog grafische bestanden moeten worden aangeleverd verwijzen we je graag door naar onze uitgebreide aanleverspecificaties voor meer informatie. Wanneer je een opdracht plaatst, ontvangt je van ons ter controle altijd een digitale PDF drukproef per e-mail. We vragen je deze drukproef goed te controleren en goed te keuren. Pas na goedkeuring gaan wij verder met de planning van de productie en/of montage. Indien er een specifieke leverdatum is gewenst, vragen we je extra oplettend te zijn bij het goed aanleveren van de grafische bestanden. Vergeet daarbij niet op tijd te reageren op onze proef.

3
Productie

Als u een product heeft besteld welke wij moeten printen, plotten of drukken, plannen wij deze na akkoord in bij onze productieafdeling. De doorlooptijd hangt uiteraard af van het aantal afgenomen producten en de afwerking daarvan. Wij hebben zelf een grote voorraad aan print- en snijfolies. Zo kunnen wij onze klanten altijd snel van dienst zijn. Ook hebben wij een mooie voorraad aan plaatmateriaal, papier, kunststoffen en zeefdrukvellen. Daarnaast werken wij al jarenlang met onze vertrouwde leveranciers welke dagelijks onze voorraad aanvullen.

4
Montage

Naast het ontwerp en de productie nemen wij indien gewenst ook de montage voor onze rekening. Bij een autobelettering is de montage natuurlijk vanzelfsprekend. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar montage in onze bedrijfshal op de Protonweg in Hoorn. Het is wel belangrijk dat de auto wasstraat-schoon en zonder poetsmiddelen wordt opgeleverd. Uiteraard is het in goed overleg ook mogelijk om de montage bij de autogarage uit te voeren. Goed om te weten: Wij monteren professioneel en volgens de laatste veiligheidseisen op locatie bijvoorbeeld gevelreclames, reclameborden, spandoeken, glasfolies, bewegwijzering, naadloos behang, interieurfolie en alle andere sign-producten.

5
Levering

Als jouw bestelling gereed is, krijg je van ons een berichtje om deze op te halen op de Protonweg in Hoorn. Als er is afgesproken dat wij de bestelling versturen, wordt het pakket goed verpakt en dragen wij het over aan onze locale betrouwbare pakketdienst. Als je autobelettering gereed is, spreken we tijdens het brengen van de auto of het plannen van de opdracht het ophaalmoment af. In de koude winterdagen is het soms prettiger om de auto een dag eerder te brengen zodat deze in onze hal kan opwarmen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de belettering zal de auto meestal een dagdeel tot een volle dag nodig zijn voor de montage. Voor een complete carwrapping hebben wij de auto uiteraard wat langer nodig, uiteraard gaat ook hierbij de planning in goed overleg.