Bel voor advies naar 0229 – 21 85 74

Wie wij zijn

Het team van De Groot Reclame bestaat uit flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Naast het vaste team hebben wij hulp van een aantal professionele zzp’ers, welke ons bijstaan in drukke tijden. Zo kunnen wij altijd de service verlenen die je van ons gewend bent. Daarnaast bieden wij regelmatig ruimte aan stagiaires om zichzelf te ontwikkelen op hun vakgebied. Al meer dan 70 jaar kun je rekenen op het vakmanschap van de professionals van De Groot Reclame uit Hoorn.

Michiel de Groot

michiel@degrootreclame.nl

Michiel is de derde generatie binnen het familiebedrijf. Als eigenaar is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van De Groot Reclame. Daarnaast stelt Michiel de offertes op en staat hij graag onze klanten te woord. In zijn privé-leven zit Michiel regelmatig op de racefiets of verruilt hij Hoorn voor Oostenrijk om te gaan Skiën.

Jaap Docter

jaap@degrootreclame.nl

Jaap ondersteunt Michiel op de binnendienst en heeft ook veel contact met onze klanten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de planning en verzorgt hij de proeven vanuit de DTP-afdeling. Jaap is tevens onze printoperator. In zijn privé-leven is Jaap vaak met zijn gezin op het water te vinden en doet hij regelmatig aan hardlopen.

Milica de Groot

milica@degrootreclame.nl

Milica is verantwoordelijk voor de administratie van De Groot Reclame. Als Milica op de zaak is, heeft ze vaak haar trouwe viervoeter Dexter mee. In Milica haar privé-leven vindt ze het fijn om uitgebreid te koken voor haar familie en vrienden. Ook vindt ze het heerlijk om bezig te zijn met woninginrichting.

Jory Janmaat

info@degrootreclame.nl

Jory is onze allround signmaker en helpt daarnaast mee in de voorbereidende productie. Jory is een echte aanpakker en kan onze snijplotters met alle gemak bedienen. Daarnaast weet Jory alle rollen snijfolies zonder te kijken aan te wijzen. In zijn privé-leven is Jory graag omringd door zijn gezin, familie en vrienden.

Ivo Janmaat

info@degrootreclame.nl

Ivo is allround signmaker. Auto´s wrappen is echt zijn ding, maar ook een gevel voorzien van reclame maakt zijn werk afwisselend. Ivo heeft 2 rechterhanden en is super goed in praktische klussen binnen ons bedrijf. In zijn privé-leven staat Ivo regelmatig achter de tap van een bierbrouwerij. Daarnaast gaat Ivo graag samen met zijn vriendin op reis om de wereld te verkennen.

Vacatures

info@degrootreclame.nl

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures bij De Groot Reclame. Wel bieden wij regelmatig ruimte aan stagiaires om zichzelf te ontwikkelen op hun vakgebied. Wil je graag bij ons stage komen lopen en jouw interesse kenbaar maken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw CV en motivatie naar ons e-mailadres. Zodra je in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

In 1950 is Henk de Groot in zijn kelder van zijn woning in Amsterdam begonnen met Grafisch Atelier De Groot. Henk verzorgde hier omslagen van boeken, kaarten en clubvlaggen van gouden letters en versierselen. In 1955 is het atelier verhuisd naar de Oosterparkstraat en in 1965 naar de Vrolikstraat, beide locaties zijn dan nog steeds in Amsterdam. In 1973 verhuist het atelier naar Oosthuizen en is dan gevestigd op het Westeinde. John en Henny de Groot, de zonen van Henk, hebben ondertussen samen het bedrijf overgenomen en gaan zich al meer richten op zeefdruk-werkzaamheden.

In 1980 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie in Hoorn op de Protonweg. De bedrijfsnaam is ondertussen veranderd in de De Groot Zeefdruk. Het bedrijf blijft groeien en krijgt in 1998 een eigen beletteringsafdeling. Hiervoor wordt een grote aanbouw geplaatst achter het huidige pand om zo bedrijfswagens en vrachtwagens professioneel van reclame te kunnen voorzien. In 2003 neemt de oudste zoon van Henny, Michiel de Groot, het bedrijf van zijn vader en oom over. De jaren erna is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend allround reclamebedrijf. De bedrijfsnaam wordt in 2010 veranderd naar De Groot Reclame. Tot op de dag van vandaag zijn wij een mooi familiebedrijf waar persoonlijk contact nog steeds centraal staat.